Idealan prostor za vaše proslave

Nezaboravne proslave u remiks gastro baru

Spoj modernog enterijera i jedinstvene ponude je ono što Remiks Gastro Bar čini posebnim! Kapaciteta do 250 osoba, ovaj sofisticirani prostor predstavlja idealno mesto za proslavu rođendana, organizaciju korporativne proslave Vaše kompanije, pa čak i najvažnijeg dana u Vašem životu – venčanje! Uverite se u kvalitet naše ponude i stvarajte najlepše uspomene u Remiksu.

Bilo da volite da ispijate piće za šankom, večerate sa kolegama ili plešete ispred same bine sa prijateljima, prostor Remiks Gastro Bara dizajniran je tako da ispuni sva vaša očekivanja! Naše iskusno osoblje svojom fenomenalnom i efikasnom uslugom pobrinuće se da atmosfera bude na zavidnom nivou tokom čitavog trajanja Vaše proslave. Renomirana kuhinja Remiks Gastro Bara neće vas izneveriti. Naši kuvari su majstori svog zanata i u ponudi imamo sve što možete da poželite, od ukusnih kanapea pa do à la carte večere!

Lokacija i parking

Remiks Gastro Bar nalazi se na idealnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na adresi Karađorđeva 46. Za sve naše goste obezbeđen je parking u sklopu kompleksa Beograda na vodi.

Kontaktirajte nas već danas, da zajedno kreiramo nezaboravne uspomene.

Kontaktirajte nas

    Ili nas kontaktirajte putem:

    Želite da rezervišete Remiks Gastro Bar za Vašu proslavu?

    Nemojte čekati! Kontaktirajte nas lako, klikom na dugme sa desne strane, i rezervišite prostor za nezaboravne uspomene!

    Close Menu